RING OSS - 031-311 59 94

Energikartläggning stora företag

RING OSS - 031-311 59 94

Om oss

Vi gör energikartläggning för stora företag

ATPower Svenska AB grundades av civilingenjören Anna Tjäder 2007 och erbjuder energikartläggning i stora företag. Vi finns i Mölnlycke men har hela Sverige som verksamhetsområde. Välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert på energikartläggning eller någon annan av våra tjänster!

Energikartläggning med mera

Vi trycker gärna lite extra på vår energikartläggning för stora företag, men faktum är att vi är ett mångfacetterat bolag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom energi, bland annat:

  • Energiberäkningar för allt från villor till varuhus. Vi utför våra energiberäkningar med hjälp av IDA Indoor Climate and Energy (IDA ICE) som är ett verktyg som tar byggnadens prestanda till en helt ny nivå.
  • Täthetsprovning av byggnader från stuga till stormarknad. Här arbetar vi enligt SS-EN 13829 standard, och använder oss av den så kallade ”Blower Door”-tekniken. Med denna metod kan vi mäta otätheter vid höga tryckskillnader (>50 Pa). Tillsammans med termograferingskamera kan vi snabbt ta reda om det förekommer läckage.
  • Energideklarationer för alla typer av byggnader. Lagen om energideklarationer syftar till att göra våra byggnader mer energieffektiva. På så sätt kan vi skapa ett mer hållbart samhälle.
  • Miljöbyggnadscertifiering. Det finns flera olika klassningssystem för byggnader. Att klassificera sina byggnader med till exempel Miljöklassad byggnad eller Green Building ger en kvalitetsstämpel på fastigheten. Vi assisterar både vid val av klassningssystem och vid arbetet med själva klassningen.
  • Energikartläggning för mindre och större företag. Genom att göra en energikartläggning kan företag åstadkomma betydande energieffektiviseringar, lägre energianvändning och därmed lägre kostnader. Med vår energikartläggning kan ni se vilka åtgärder som är möjliga och implementera dem.
  • VVS-projektering för alla verksamheter från bostäder till badhus, både nyproduktion och ombyggnationer.

Få energikartläggning av experter

Vi har bred erfarenhet inom energibranschen och energikartläggning för stora företag. Anlita oss för energikartläggning med åtgärdsförslag. Bland våra kunder finns stora företag, privata fastighetsägare och kommuner i hela Sverige.

Alla våra medarbetare är energiexperter med fokus på olika områden. Flera av oss är certifierade energikartläggare, bland annat vår grundare Anna Tjäder. Vi är stolta över att kunna medverka till energieffektivisering och därmed ett miljövänligare samhälle. 

Certifikat för energikartläggning av stora företag